Holy Moly Club

Alle gekheid op een stokje

Holy Moly in het centrum van Breda is de kersverse hotspot van de stad. Een tikkeltje eigenzinnig, vol humor, levenslust en verwondering. Naast bijzonder streetfood serveren wij ook een programmering waarbij comedy en live muziek de boventoon voeren. Daarnaast is er met een succesvolle crowdfunding geld opgehaald om een doorloop-attractie rondom het horecaconcept te realiseren. Deze waanzinnige beleving wordt momenteel gebouwd.

Old Dutch

Genieten met een sportief randje

Old Dutch Sportsbar & Restaurant, gelegen in hartje Breda aan de Grote Markt, opende in de zomer van 2017 haar deuren. Op deze plek komen historie, sport en culinair genieten samen onder één dak. Velen weten niet dat dit hét pand is waar de geliefde Bredase voetbalclub NAC is opgericht in 1912. Naast de vele sport uitzendingen, die je in de sportsbar kunt volgen, is de Old Dutch ook een perfecte plek voor wat minder grote sportliefhebbers. Goed eten en drinken zijn essentieel tijdens een avondje uit en staan daarom , in combinatie met top service, bij ons hoog in het vaandel. Door de vele zalen van Old Dutch is het ook een perfecte locatie voor het geven van een feest, evenement zoals een quiz of toernooi, borrel ​ of zakelijke bijeenkomst. Kortom, een top plek om je te ontwikkelen waar diverse functies aangeboden worden!

Taspasbar
De Markt

Gezellig borrelen in het zonnetje

Aan de Grote Markt ligt Tapasbar De Markt, een gezellig borrelcafé inclusief groot zonovergoten terras. In 2013 opende De Markt haar deuren en begin 2020 is het concept en interieur volledig vernieuwd. In de zomer zit je hier fantastisch in de zon of schaduw, maar zelfs in de winter is het goed vertoeven door het volledig verwarmde winterterras. Mede door het top uitzicht over de Grote Markt is dit een populair plekje om te vertoeven en biedt het een dynamische werkplek. Het gehele jaar door is het een druk bezochte zaak waardoor we continu op zoek zijn naar nieuwe medewerkers in allerlei functies!

Muziekcafé Lazarus

Jouw tweede huiskamer

Lazarus is dé huiskamer van muziekmakers en muziekliefhebbers. Leuk feitje, de naam van ons muziekcafé komt van het gelijknamige nummer van David Bowie, dat uitkwam op zijn laatste album. Het is tevens een bijbels figuur, wat een vette knipoog is naar de Sint Janskerk tegenover het karakteristieke pand. Muziek is de basis van ons gezellige bruin café. Het werken in een relaxte omgeving waarin je veel meekrijgt van verschillende genres, jamsessies, live artiesten en vinyl dj’s mag dan uiteraard geen straf genoemd worden! Heerlijk werken op het terrasje buiten of binnen achter de bar en laat tegelijkertijd je oren verwennen door alles wat Breda en omgeving rijk is aan talent!